Programma
Ed motta web

Ed Motta

Ed Motta

vrijdag 14 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het programma Ed Motta op 14 juni is helaas afgelast vanwege gezondheidsredenen. Er komt geen vervangende datum.

Na een pauze van vijf jaar is Ed Motta terug met zijn 14e studioalbum 'Behind The Tea Chronicles'. Het album neemt ons mee op een reis, overschrijdt muzikale grenzen en nodigt uit om niet alleen naar soulvolle en groovy nummers te luisteren, maar ook om in bijna filmische stemmingen te duiken.

Motta bracht op slechts 15-jarige leeftijd zijn eerste plaat uit en heeft gedurende zijn carrière zijn muzikale passies uitgebreid naar soul, funk, jazz, classic rock, klassieke muziek, blues en Broadway. Naast zijn solocarrière heeft Motta samengewerkt met internationale artiesten zoals Ryūichi Sakamoto, Roy Ayers, Jean-Paul “Bluey” Maunick (Incognito) en vele anderen. Zijn passie voor muziek en onderscheidende stijl maken Ed Motta een invloedrijk figuur in de wereld van hedendaagse Braziliaanse muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ed Motta

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma