Programma
1600x1250durand jones

Durand Jones & The Indications + Sea Moya

Durand Jones & The Indications + Sea Moya

vrijdag 25 januari 2019

vrijdag 25 januari 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

In 2012 liet Durand Jones hometown Louisiana achter zich en vertrok naar Indiana. Daar ontmoette hij drummer Aaron Frazer, gitarist Blake Rhein, bassist Kyle Houpt en organist Justin Hubler. Samen vormden ze de band ‘Durand Jones & The Indications’. Samen gingen ze op zoek naar de herkomst van allerlei hiphop samples, en raakten geïnspireerd door soul.

Als snel schreven ze hun eigen songs en repeteerden avond aan avond. In de kelder van hun universiteit namen ze een paar tracks op. Hiermee trokken ze de aandacht van Colemine Records, die de nummers in 2016 uitbracht op een ongetiteld album. Pas een hele tijd later werd het album echt opgepikt, en is er inmiddels zelfs een deluxe re-release die ontzettend goed werd ontvangen. In mei dit jaar stonden ze al in Paradiso, en in januari mogen we deze bijzondere retrosoulband opnieuw ontvangen, ditmaal in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Durand Jones & The Indications
  • Sea Moya

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 181009 155237

Durand Jones & The indications - Is it any wonder?

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma