Programma
Diiv web

DIIV + Chastity

DIIV + Chastity

woensdag 4 maart 2020

woensdag 4 maart 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

DIIV is het project rondom singer-songwriter en gitarist Zachary Cole Smith, waarmee shoegaze, indierock en grunge tot uiting komen in galmende nummers. Smith, wie eerst drumde bij Beach Fossils, richtte de band DIIV in 2011 op en een jaar later was debuutalbum ‘Oshin’ een feit. Een plaat vol dromerige, zomerse en pakkende shoegazeliedjes. Het derde album ‘Deceiver’ is de opvolger van het zeer goed ontvangen ‘Is the Is Are’, welke door Pitchfork in de top 10 van ‘Albums Of The Year’ in 2016 werd genoemd. Voor de nieuwe plaat werd de hulp van producer Sonny Diperri (My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Protomartyr) ingeschakeld. Het is een volwassen, melancholisch album dat put uit de ervaringen met drugs en rehab van Smith.

Pers over 'Deceiver':
"The result is a success as both an artistic statement and a mea culpa." Q Magazine 

"Cole’s experiences in rehab became the inspiration for the group’s latest record, Deceiver, and while the album displays the group’s darkest sound yet, it also ends up being their most earnest." Paste Magazine

Voorprogramma: Chastity

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DIIV
  • Chastity
Op woensdag 4 maart komt de Amerikaanse indieband DIIV naar Paradiso voor een optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

DIIV

Blankenship

Op woensdag 4 maart komt de Amerikaanse indieband DIIV naar Paradiso voor een optreden. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

DIIV

Doused

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma