Programma
Destroyer website2

Destroyer + Aoife Nessa Frances

Destroyer + Aoife Nessa Frances

woensdag 21 september 2022

woensdag 21 september 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit is het verplaatste concert van 30 april 2020, 1 februari 2021 en 7 juli 2021. Let op: dit programma werd eerder verplaatst naar Tolhuistuin, maar vindt nu weer plaats in Paradiso. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Destroyer is het langlopende soloproject van Dan Bejar, ook bekend als bandlid van The New Pornographers. De poëtische crooner uit Canada verkent door de jaren heen verschillende stijlen, van elektronische folk en seventies-invloeden tot aan het gelikte jaren 80-popgeluid van de spraakmakende plaat ‘Kaputt’. Welke weg Destroyer ook inslaat, zijn cryptische teksten en karakteristieke stemgeluid staan op elk album centraal. Zo ook op zijn synth-rocksingle ‘Crimson Tide’, waarmee hij zijn dertiende album ‘Have We Met’ aankondigde.

Support: Aoife Nessa Frances

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Destroyer
  • Aoife Nessa Frances
Hqdefault 220225 141355

Destroyer

Tintoretto, It's For You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma