Programma
Paradiso pubquiz

De Awesome Epic Life Changing Paradiso Muziekpubquiz

De Awesome Epic Life Changing Paradiso Muziekpubquiz

Sunday 7 May 2023

Sunday 7 May 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 00:30, Hoofdprogramma: 19:00

 • Programma met zitplaatsen

Maak je klaar voor een doldwaas slagveld bomvol gezelligheid, muzikale rondes en feest. Van raad de plaat tot de karaoke-ronde, van samples tot covers naar mashups en vooral heel veel lekkere muziek. Een quiz die de grootste muziekkenners uitdaagt, maar ook leuk is voor diegene die denkt dat Pink Floyd een bepaald soort roze is.

Teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Het is mogelijk je per team in te schrijven door een groepsticket te kopen, of losse kaartjes te kopen en je te voegen aan een bestaand of nog te maken team. 

Deuren gaan open om 17:00, de quiz start om 19:00 en is rond 22:00 klaar, daarna volgt de life changing prijsuitreiking. Er is eten vooraf en tijdens de quiz, brassband BRASSA verzorgt een muzikale opwarmer en na de prijsuitreiking is er nog een afterparty met dj Bruce Lee.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Foodtruck Funk Gilde

  Kom vroeg! Zet een goeie bodem: vanaf 17.00 uur serveert Funk Gilde heerlijke pre-quiz brainfood en funky snacks vanuit hun foodtruck de hele avond.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma