What's on
Paradiso pubquiz

De Awesome Epic Life Changing Paradiso Muziekpubquiz

De Awesome Epic Life Changing Paradiso Muziekpubquiz

Sunday 7 May 2023

Sunday 7 May 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 17:00, Doors close: 00:30, Main programme: 19:00

 • Program is seated only

Maak je klaar voor een doldwaas slagveld bomvol gezelligheid, muzikale rondes en feest. Van raad de plaat tot de karaoke-ronde, van samples tot covers naar mashups en vooral heel veel lekkere muziek. Een quiz die de grootste muziekkenners uitdaagt, maar ook leuk is voor diegene die denkt dat Pink Floyd een bepaald soort roze is.

Teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Het is mogelijk je per team in te schrijven door een groepsticket te kopen, of losse kaartjes te kopen en je te voegen aan een bestaand of nog te maken team. 

Deuren gaan open om 17:00, de quiz start om 19:00 en is rond 22:00 klaar, daarna volgt de life changing prijsuitreiking. Er is eten vooraf en tijdens de quiz, brassband BRASSA verzorgt een muzikale opwarmer en na de prijsuitreiking is er nog een afterparty met dj Bruce Lee.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  Foodtruck Funk Gilde

  Kom vroeg! Zet een goeie bodem: vanaf 17.00 uur serveert Funk Gilde heerlijke pre-quiz brainfood en funky snacks vanuit hun foodtruck de hele avond.

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on