Programma
Danny Vera

Danny Vera + William LG Branch

Danny Vera + William LG Branch

maandag 23 december 2019

maandag 23 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera komt in december in het kader van zijn 'Where Magnolio Grows...' tournee naar Paradiso. Vera, bekend om zijn Americana sound, schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Hij begon ooit in de kroeg, maar groeide al snel door naar grote zalen en festivals, mede door de landelijke bekendheid die hij kreeg door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica).

In 2019 bracht hij zijn nieuwe, tweedelige album 'Pressure Makes Diamonds 1 & 2' uit, met hierop de grote radiohit 'Roller Coaster'. Hij zal tijdens zijn nieuwe 'Where Magnolia Grows...'-show in december in Paradiso zowel al zijn bekende werk als nummers van het nieuwe album ten gehore brengen.

Voorprogramma: William LG Branch

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Danny Vera
  • William LG Branch
Hqdefault 190510 101330

Baby Don't Go

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma