Programma
Dabeull web

DABEULL LIVE BAND + Funk Freaks

DABEULL LIVE BAND + Funk Freaks

dinsdag 2 april

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 20,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dabeull, het alter ego van de Franse producer David Said, tracht met zijn funky bass en beats de jaren tachtig terug te brengen. De zelfverklaarde funklegende brengt een authentiek en warm geluid dat volledig gemaakt is met klassieke synths terug naar de voorgrond. Hij combineert elementen van disco, funk en elektronische muziek, resulterend in een unieke en dansbare sound. Dabeull zal met zijn live band een kleine tour doen door Europa en Paradiso prijst zich gelukkig met een bezoekje van deze ras entertainer. Met tien muzikanten en zijn vintage synths neemt Dabeull je mee op een reis rechtstreeks naar de gouden eeuw van de muziek: de jaren zeventig en tachtig.

Support: Funk Freaks

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Dabeull
  • Funk Freaks

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma