Programma
D4vd tour petals to thorns

d4vd - Petals to Thorns Tour + Lola Young

d4vd - Petals to Thorns Tour + Lola Young

vrijdag 2 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

De nog maar achttienjarige d4vd heeft zich in minder dan een jaar ontwikkeld van een professionele Fortnite-speler tot een artiest met een BillBoard 200 notering nadat zijn nummer 'Romantic Homicide' viral ging op TikTok. d4vd (echte naam: David Burke) startte zijn muziekcarrière door nummers op te nemen in de kast van zijn zus via de app BandLab. Met de gamecultuur en anime als enkele van zijn grootste invloeden doet het geluid van d4vd denken aan de DIY-geest van hedendaagse opkomende artiesten. Zijn EP ‘Petals to Thorns’ komt 26 mei uit. De nummers op deze EP variëren van snelle, met reverb doordrenkte droompop tot woozy slackerrock met elementen van R&B en poppunk in zijn zang. 

Support: Lola Young

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • d4vd
  • Lola Young
d4vd - Here With Me

d4vd

Here With Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
d4vd - WORTHLESS

d4vd

WORTHLESS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma