Programma
Charlie Parr nieuw

Charlie Parr + J.D. Wilkes

Charlie Parr + J.D. Wilkes

maandag 9 september 2019

maandag 9 september 2019

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Charlie Parr en J.D. Wilkes zijn twee artiesten met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed, maar wel met het vizier op de toekomst gericht. Deze avond delen ze het podium van Bitterzoet.

J.D. Wilkes

De karakteristieke voorman van The Legendary Shack Shakers lijkt op het podium een waar feestbeest. Tegelijkertijd is J.D. Wilkes zeer toegewijd aan de hillbilly-cultuur uit het zuiden van de Verenigde Staten. De multi-instrumentalist uit Kentucky, voornamelijk geprezen voor zijn kunsten op de banjo en mondharmonica, noemt zijn solowerk 'boho bluegrass', een kruising van bluegrass met hilbillymuziek, swamp blues, powerpolka en rockabilly.

Charlie Parr

Met zijn lange baard, honkbalpetje en geruite overhemd is countryzanger Charlie Parr een opvallende verschijning. Wanneer je zijn met whiskey doordrenkte stem hoort, valt alles op zijn plek. De rauwe countryfolk van Charlie Parr klink bluesy en puur. Hij wordt geroemd om zijn virtuoze fingerpicking op zijn resonator gitaar en banjo. Op het podium deelt hij maar al te graag één van zijn vele indringende verhalen met het publiek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • J.D. Wilkes
  • Charlie Parr

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 190307 164742

Charlie Parr - Dog

Hqdefault 190307 164742 1

J.D. Wilkes plays Hills of Mexico

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma