Programma
Otisss

Celebrating Otis! ft. Steffen Morrison

Celebrating Otis! ft. Steffen Morrison

zondag 10 december 2017

zondag 10 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Op 10 december 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische soulzanger Otis Redding veel te jong overleed, hij werd 26 jaar oud. De uit Georgia afkomstige ex-taxichauffeur scoorde in de jaren zestig vele hits met onder andere '(Sittin' on) the Dock Of The Bay', 'Mr. Pitifull' en 'My Girl'. 

In deze muziektheatervoorstelling staat het fameuze platenlabel STAX centraal en wordt een tijdsbeeld geschetst middels muziek, film en spoken word. De talentvolle zanger Steffen Morisson kruipt hierbij in de huid van Redding. I’m a Soulman laat hits als “Dock of the Bay” en “Knock on Wood” herleven maar vertelt ook het verhaal van een generatie jongeren die zoekt naar een eigen stem, tegen een achtergrond van rassenscheiding in een land dat in de jaren zestig in een diepe crisis verkeert. 'Celebrating Otis' is een avond vol soulbeleving onder leiding de beste soulband van Nederland met o.a. Wiboud Burkens, Cyriel Directie, Michael Varekamp en niemand minder dan Manoushka Zeegelaar Breeveld. De Surinaamse Breeveld is actrice en zangeres, die je van talloze tv-series, films en theatervoorstellingen kunt kennen. Zo was ze het afgelopen jaar te zien in de theatervoorstelling 'We Hadden Liefde, We Hadden Wapens', de film 'Kleine IJstijd' en de RTL 4 serie 'Centraal Medisch Centrum'. 

De host van de avond is niemand minder dan de cabaretier, acteur en schrijver Jeffrey Spalburg. Ook is er een gastoptreden van de geboren en getogen Amsterdammer Big Bos Caprice die door velen wordt bestempeld als de grootste soulzanger van Nederland. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Otis Redding
  • Steffen Morrison
Op 10 december kun je in Paradiso genieten van Celebrating Otis! Een eerbetoon aan de 50 jaar geleden overleden zanger Otis Redding.

Trailer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma