Programma
Boy and Bear website

Boy & Bear + Wildwood Kin

Boy & Bear + Wildwood Kin

zaterdag 8 februari 2020

zaterdag 8 februari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

De band Boy & Bear begon in 2009 als het soloproject van Dave Hosking maar groeide in korte tijd uit tot succesvolle vijfkoppige band. De muziek van de Australiërs werd al vroeg opgepikt door radiostation Triple J, waarna het debuut 'Moonfire' een platina-status en vijf ARIA Music Awards verdiende. Ondertussen hebben Hosking en zijn compagnons internationaal een indrukwekkende reputatie op weten te bouwen in het indiefolkgenre. Na hun derde album 'Limit Of Love' uit 2015 is het nu weer tijd voor nieuw materiaal, met het triomfantelijke nummer ‘Hold Your Nerve’ als eerste single.

Support: Wildwood Kin
De jonge band Wildwood Kin uit het landelijke Zuidwest-Engeland bestaat uit de zussen Beth en Emillie Key en hun nicht Meghann Loney. Het trio maakt prachtige, meerstemmige folk, geïnspireerd door grootheden als Simon & Garfunkel, Fleetwood Mac en Fleet Foxes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Boy & Bear
  • Wildwood Kin
Hqdefault 190529 171507

Boy & Bear

Southern Sun

Hqdefault 191105 104535

Wildwood Kin

Time Has Come

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma