Programma
Sam solo2

Bokoesam + Ray Fuego, Idaly, Leafs

Bokoesam + Ray Fuego, Idaly, Leafs

donderdag 26 oktober 2017

donderdag 26 oktober 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Samuel Sekyere, oftewel rapper Bokoesam ken je wellicht als MC van de Bassline clubnachten en is inmiddels goed voor miljoenen YouTube views en veel boekingen door het hele land. 

Na een aantal mixtapes, EP's, singles en zijn bijdrage op het New Wave project vond Bokoesam het tijd om zijn eerste echte album te gaan maken. Hieruit is Solo voortgeborduurd met gastbijdrages van onder andere Idaly, Lil Kleine, Yung Nnelg en Ray Fuego en maar liefst 19 tracks lang is dit album nog lang nog niet saai geworden. Uiteenlopende tracks van trap tot dancehall, Sam laat zich van alle kanten zien op zijn debuutproject. 

Momenteel is de Bokoesam nog alle festivals in Nederland stuk voor stuk aan het afbreken, maar zal in het najaar de verdiende aandacht besteden voor een show speciaal in het teken van zijn album. 

Support acts Ray Fuego, Leafs en Idaly. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Bokoesam
Bbb

BBB (ft. Jonna Fraser)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma