Programma
BBAL high res 16

blackwave.

blackwave.

vrijdag 16 oktober 2020

vrijdag 16 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van blackwave. is verplaatst naar dinsdag 28 september 2021. Alle eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van België. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een jazzband, waarmee ze onder andere op de podia van Pukkelpop, Rock Werchter, Sziget en North Sea Jazz hoge ogen gooiden. Het is inmiddels drie jaar geleden dat hun eerste EP ‘Mic check’ verscheen, waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere de Red Bull Elektropedia Awards volgden. In 2019 stonden ze nog met hun debuutalbum ‘ARE WE STILL DREAMING?’ in een uitverkochte Bitterzoet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • blackwave.
Hqdefault 200817 125958

BIG Dreams

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma