Programma
BBAL high res 16

blackwave.

blackwave.

zondag 9 mei 2021

zondag 9 mei 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van blackwave. is verplaatst naar dinsdag 28 september 2021. Alle eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van België. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een jazzband, waarmee ze onder andere op de podia van Pukkelpop, Rock Werchter, Sziget en North Sea Jazz hoge ogen gooiden. Het is inmiddels drie jaar geleden dat hun eerste EP ‘Mic check’ verscheen, waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere de Red Bull Elektropedia Awards volgden. In 2019 stonden ze nog met hun debuutalbum ‘ARE WE STILL DREAMING?’ in Bitterzoet, in 2021 is Paradiso Noord aan de beurt.

NL: Door de aangescherpte coronamaatregelen kon het concert van blackwave. op 16 oktober 2020 niet doorgaan. Om die reden is dat programma verplaatst en samengevoegd met het concert in Paradiso Noord op zondag 9 mei 2021. Alle eerder gekochte tickets zijn geldig voor deze show.
ENG: Due to new corona measures, the October 16th, 2020 concert of blackwave. had to be postponed until further notice. Therefore, that programme is rescheduled to the concert of Sunday, May 9th, 2021 at Paradiso Noord. All bought tickets remain valid.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • blackwave.
Hqdefault 200921 113240

blackwave.

Bittersweet Baby

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma