Programma
BBAL high res 16

blackwave.

blackwave.

dinsdag 28 september 2021

dinsdag 28 september 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

---

Dit is het verplaatste programma van 16 oktober 2020 en 9 mei 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van België. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een jazzband, waarmee ze onder andere op de podia van Pukkelpop, Rock Werchter, Sziget en North Sea Jazz hoge ogen gooiden. Het is inmiddels drie jaar geleden dat hun eerste EP ‘Mic check’ verscheen, waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere de Red Bull Elektropedia Awards volgden. In 2019 stonden ze nog met hun debuutalbum ‘ARE WE STILL DREAMING?’ in Bitterzoet, in 2021 is Paradiso Noord aan de beurt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • blackwave.
Hqdefault 210505 165241

blackwave.

Bittersweet Baby

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma