Programma
Benny Sings LR

Benny Sings + Joya Mooi

Benny Sings + Joya Mooi

Saturday 25 March 2023

Saturday 25 March 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Singer-songwriter en producer Benny Sings bewandelt een bijzonder carrièrepad: de in Dordrecht geboren Amsterdammer, ook wel bekend onder zijn echte naam Tim van Berkenstein, debuteerde in 2003 met zijn soloalbum 'Champagne People'. Zijn stijl herken je uit duizenden: Benny Sings maakt luchtige, lo-fi popsongs, geïnspireerd door hiphop, soul en jazz. Na de release van zijn debuutalbum bleef hij in de loop der jaren stoïcijns bezig met het schrijven, produceren en uitbrengen van muziek; voor zichzelf, voor andere artiesten én in opdracht voor films, series en commercials. Met de tijd groeide langzaam maar zeker zijn bekendheid in het buitenland, met als klap op de vuurpijl doorbraak-hit 'Loving Is Easy' uit 2017, die hij schreef met Rex Orange Country. Even later tekende hij bij het iconische Amerikaanse label Stones Throw Records, waar ook artiesten als J Dilla, Madlib, Kiefer en Dâm-Funk bij aangesloten zijn en bracht hij via deze weg drie albums uit: 'City Pop' (2019), 'Music' (2021) en Beat Tape II (2022), waarop hij samenwerkt met artiesten als Mac DeMarco, Tom Misch, Cory Henry en Marc Rebillet. In 2023 viert hij zijn twintigste jaar in het vak met een concert in de Grote Zaal van Paradiso.

Voorprogramma: Joya Mooi

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Benny Sings
  • Joya Mooi
Benny Sings - Nobody's Fault

Benny Sings

Nobody's Fault

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma