Programma
Bedouine web

Bedouine + Molly Sarlé

Bedouine + Molly Sarlé

maandag 9 september 2019

maandag 9 september 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

  • Programma met zitplaatsen

Bedouine is de naam waaronder Azniv Korkejian opereert en haar eigen geluid vindt, ergens op de plek waar sixties folkmuziek en jaren '70 country-funk elkaar ontmoeten. De Volkskrant noemde haar zelfgetitelde plaat "een van de mooiste van de afgelopen jaren," vanwege haar poëtische volzinnen en aangenaam melodieuze refreinen. De Amerikaans-Syrisch-Armeense zangeres behoudt op elegante wijze het evenwicht tussen ingetogen folk en nostalgische pop uit voorbije decennia.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Bedouine
  • Molly Sarlé

Van het Sugar Mountain blog:

Op 9 september staat singer-songwriter Bedouine in de Tuinzaal in Paradiso Noord in Amsterdam Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bedouine

One Of These Days

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma