Programma
Bears den

Bear's Den + Tusks

Bear's Den + Tusks

dinsdag 2 april 2019

dinsdag 2 april 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maximaal 4 tickets per bestelling. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op de tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de eventuele andere ticket(s) op zijn/haar naam naar binnen gaan.
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: Op verzoek van de artiest worden voor dit concert tickets op naam verkocht. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op alle bestelde tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de houders van eventuele andere ticket(s) op zijn/haar naam naar binnen gaan.

Goed nieuws voor de Bear's Den-liefhebber, want de Britse folkrockband komt dit jaar met een nieuw album, 'So that you might hear me'. Het is de opvolger van 'Islands' uit 2014 en 'Red Eartyh & Pouring Rain' van twee jaar later, samen goed voor een verkoop van zo'n half miljoen platen. Singles als 'Above The Clouds of Pompeii' en 'Agape' betoverden menig popzaal en festivalweide. Ook Paradiso, van kleine zaal tot grote zaal, genoot meerdere keren van het repertoire van de Londenaren. Op het derde album is de band van Andrew Davie en Kevin Jones opnieuw te horen met prachtig georkestreerde nummers, waarbij de toevoeging van drummachine-beats en een vakkundig ingezette elektrische gitaar voor wat extra spanning zorgt. 

Voorprogramma: Tusks

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bear's Den
  • Tusks
Hqdefault 190130 100117

Agape

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190130 100941

Above The Clouds Of Pompeii

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma