Programma
Bearcubs

Bearcubs

Bearcubs

Saturday 24 October 2020

Saturday 24 October 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
Het concert van Bearcubs op 24 oktober 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op donderdag 21 oktober 2021. Let op: de openings- en aanvangstijden zijn aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

English:
The October 24th, 2020 concert of Bearcubs is postponed to Thursday, October 21st, 2021. Please note: the time schedule has changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. 

=============

Bearcubs is het elektronische soloproject van Jack Ritchie. De bedreven producer brengt nu ruim vijf jaar zijn zorgvuldig geconstrueerde muziek uit, variërend van melancholische en introverte songs tot intelligente dancetracks. Kenmerkend zijn de warme synths, opvallende geluidstechnieken en zijn soulvolle zang. Na de release van zijn debuutalbum ‘Ultraviolet’ verhuisde Ritchie naar Berlijn, waar hij de opdracht kreeg om filmmuziek te componeren. De nieuwe opgedane inzichten en inspiratie vormden vervolgens de aanleiding voor de totstandkoming van zijn tweede album ‘Early Hours’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bearcubs
Hqdefault 200205 151543

Bearcubs

Underwaterfall

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200205 151543 1

Bearcubs

Do You Feel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma