Bearcubs

Bearcubs

Bearcubs

21 okt 2021

21 okt 2021

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Helaas is dit concert vanwege de onzekere situatie rondom de uitbraak van het coronavirus geannuleerd. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

NL: Dit is het verplaatste programma van 24 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of October 24th, 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.

Bearcubs is het elektronische soloproject van Jack Ritchie. De bedreven producer brengt nu ruim vijf jaar zijn zorgvuldig geconstrueerde muziek uit, variërend van melancholische en introverte songs tot intelligente dancetracks. Kenmerkend zijn de warme synths, opvallende geluidstechnieken en zijn soulvolle zang. Na de release van zijn debuutalbum ‘Ultraviolet’ verhuisde Ritchie naar Berlijn, waar hij de opdracht kreeg om filmmuziek te componeren. De nieuwe opgedane inzichten en inspiratie vormden vervolgens de aanleiding voor de totstandkoming van zijn tweede album ‘Early Hours’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Bearcubs
Hqdefault 201023 115546

Bearcubs

Underwaterfall

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma