Balthazar LR 210219 101929

Balthazar + Whispering Sons

Balthazar + Whispering Sons

29 sep 2021

29 sep 2021

Paradiso

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De Vlaamse indiepopband Balthazar keert in september 2021 terug naar Amsterdam voor twee concerten in Paradiso. De vijfkoppige formatie rondom voormannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004 en wist door hun harde werk, ijzersterke liveshows en gewoonweg het feit nog nooit een slecht album gemaakt te hebben in gestaag tempo uit te groeien tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes wat reikt tot ver buiten de grenzen van de Benelux. In februari 2020, vlak voor de coronacrisis, gaf de band twee fantastische concerten in onze grote zaal, destijds in het kader van hun album ‘Fever’ uit 2019. Het resterende deel van rampjaar 2020 heeft Balthazar niet stilgezeten, maar besteed aan het schrijven van hun nieuwe langspeler ‘SAND’, die op 26 februari het levenslicht zal zien. Wij zijn vereerd dat de band, als de coronacrisis in september 2021 hopelijk tot bedaren is gebracht, Paradiso opnieuw zal aandoen voor twee bijzondere shows.

Support act: Whispering Sons

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Balthazar
  • Whispering Sons

Afterparty in de Kelder

Na het concert van Balthazar kun je nog blijven hangen in de Kelder voor de afterparty. Hier zal DJ-duo Charlie Avalon je voorzien van dansbare indiehits en nostalgische pop.

Van het Indiestad blog:

Balthazar - Fever (official video)

Balthazar

Fever (official video)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma