Programma
Angie Mc Mahon

Angie McMahon

maandag 1 juli

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Wachtlijst

Ticket € 17,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Net als op debuutalbum 'Salt' laat de alternatieve artiest Angie McMahon op tweede album 'Light, Dark, Light Again' zien te beschikken over het vermogen om complexe gevoelens te vertalen naar poëtische teksten. Zo kwam dit nieuwe album kwam tot stand door een periode van persoonlijke onrust. Dankzij het staren naar de lucht leerde de in Melbourne wonende singer-songwriter om uit te zoomen en zo de uitdagingen van het dagelijks leven in perspectief te plaatsen. Om de rust die ze vond in de natuur en buiten zijn, koos McMahon voor invloeden van water en ruige landschappen. Elk nummer moet de luisteraar aansporen om de confrontatie met angst, in welke vorm dan ook, aan te gaan en het leven in het licht te vieren. McMahon's stem is hierbij ook een krachtig instrument dat varieert tussen zacht en breekbaar tot rauw en doorleefd.

Line-up

Bovenzaal

  • Angie McMahon
Angie McMahon

Angie McMahon

Letting Go

Topnummers van Angie McMahon

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma