Programma
RF by Bleddyn Butcher 2792018 8 9b PR copy

An acoustic evening with Robert Forster

An acoustic evening with Robert Forster

zaterdag 30 november 2019

zaterdag 30 november 2019

In Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Robert Forster is een van de oprichters van The Go-Betweens en maakt al sinds 1990 soloplaten. De Australische singer-songwriter, gitarist en muziekjournalist krijgt met zijn nieuwe album ‘Inferno’ wederom erkenning voor zijn werk en is door muziekblad MOJO direct verkozen tot ‘Album of the Month’. Deze winter speelt hij samen met violist Karin Baeumler een akoestische set in de Vondelkerk.

Robert Forster richtte in 1977 samen met Grant McLennan The Go-Betweens op, drie jaar later kwam drummer en zangeres Lindy Morrison bij de band. (Hits:  ‘Streets of Your Town’, ‘Was There Anything I Could Do?’) Forster was een ster in het schrijven van popliedjes en zwoele ballads. De band ging na tweeëntwintig jaar en zes albums uit elkaar en Forster begon een solocarrière. Tussen 1990 en 2008 bracht hij vijf albums uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Vondelkerk

  • Robert Forster

Van het Sugar Mountain blog:

Op zaterdag 30 november speelt Robert Forster (The Go-Betweens) met violist Karin Baeumler in de Vondelkerk. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Robert Forster

Inferno

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma