Programma
Amy root web

Amy Root

Amy Root

Thursday 30 March 2023

Thursday 30 March 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

De klassiek geschoolde Haagse muzikanten Lukas Amer en Sjoerd Huissoon timmerden al even aan de weg in verschillende bands en projecten, tot ze elkaar in 2017 vonden en het duo Amy Root vormden. De elektronische muziek van de twee vindt het midden tussen euforisch, melodieus en melancholisch: nooit bombastisch, wel opzwepend en ontroerend. 

De afgelopen jaren ontwikkelde Amy Root een geluid net zo geschikt om op een dansvloer als thuis op je koptelefoon te horen - inspiratie puttend uit een breed muzikaal palet van afrofunkinvloeden tot barokcomposities. Debuut-EP 'Lynn' verscheen in 2018, waarop meerdere releases en samenwerkingen met o.a. Klangstof en Nana Adjoa volgden. Binnenkort is het duo terug met nieuwe muziek en liveshows, waaronder één in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Amy Root
Amy Root live at Paradiso

Amy Root

live at Paradiso

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma