Programma
Aaron Taylor press image

Aaron Taylor

Aaron Taylor

maandag 14 mei 2018

maandag 14 mei 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Aaron Taylor is een singer-songwriter/producer uit Londen wiens nummer ‘Lesson Learnt’ van zijn eerste EP ‘Still Life’ al gebruikt werd voor een grote tv-advertentie voor The Apple Watch. Deze EP ontving veel lof op internationale muziekblogs. Aaron's stijl is een fusie van neo-soul, funk, gospel en R&B waarmee hij met zijn soulvolle stem zowel de lage als hogere noten subtiel weet te pakken. In 2016 kwam Taylor op de proppen met zijn tweede EP ‘Better Days’.

“My debut EP ‘Still Life’ was written from a place of frustration. Since then I can say I’ve seen better days: I saw my music do better for me than it ever has; I’ve had doors open – doors that I had been knocking on for a while”.

Inmiddels is het 2018 en komt Taylor gewapend met nieuwe nummers ‘Jaded’, ‘Saw You In My Dreams’ en een nieuwe plaat ‘The Long Way Home’ op maandag 14 mei naar de bovenzaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Aaron Taylor
Aaron Taylor Youtube Image 1

Jaded

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Aaron Taylor Youtube Image 2

Lesson Learnt

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma