Programma
Theocms

Theo Lawrence

Theo Lawrence

zondag 3 mei 2020

zondag 3 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:30, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is uitgesteld naar zondag 6 september. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Theo Lawrence op 3 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 6 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The May 3rd concert of Theo Lawrence is postponed to Sunday September 6th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 
=============

De Frans-Canadese Theo Lawrence maakt doorleefde, soulvolle rock en country alsof hij rechtstreeks uit de jaren vijftig komt wandelen. De jonge muzikant kwam in 2018 met debuutalbum 'Homemade Lemonade' en voegde daar onlangs opvolger 'Sauce Piquante' aan toe. Beide staan bol van pure, verrassend volwassen nummers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Theo Lawrence

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 200210 165842

Theo Lawrence

All Along

Hqdefault 200210 165843

Theo Lawrence

Praire Fire

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma