Programma
164818416 10159748209183338 5039365919033811943 o

Amaarae

Amaarae

Friday 12 November 2021

Friday 12 November 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Hoofdprogramma: 23:59

Ticket geeft ook toegang tot de aansluitende clubnacht (18+)

Vanwege de huidige onzekere situatie rondom het coronavirus is helaas besloten om het concert van Amaarae in Paradiso Noord op vrijdag 12 november te annuleren. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De ster van de 26-jarige Ghanees-Amerikaanse afropopzangeres Amaarae is snel rijzende. Eind 2020 bracht het talent uit New York haar debuutalbum 'THE ANGEL YOU DON'T KNOW' uit, na al een tijdje spanning te hebben opgebouwd in de wereldwijde underground muziekwereld met het uitbrengen van een reeks veelbelovende singles en een EP. Het album werd razend enthousiast ontvangen door media als Pitchfork, The Guardian, i-D Magazine en The Line Of Best Fit, die haar niet alleen roemen om haar muziek, maar ook om haar unieke, androgyne stijl en verbindingskracht. 

Amaarae put inspiratie uit afrobeat en de Nigeriaanse alté muziekscene, maar mixt dit innovatief en op een geheel eigen wijze met genres als pop, hiphop, r&b, elektronica en zelfs rock. In haar teksten switcht ze soepel tussen Amerikaans-Engels en Ghanese en Nigeriaanse dialecten. Haar muziek is misschien lastig om in woorden te omschrijven, maar is des te beter live te beleven tijdens haar nachtshow én eerste concert op Nederlandse bodem in Paradiso Noord op vrijdag 12 november in het kader van haar 'THE CRAZY WURLD TOUR'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Amaarae

Amaarae - The Angel You Don’t Know

Pitchfork: ''With a distinctive singing voice and confidence in spades, the breakout Afropop star swoops through a pacesetting fusion of alté, R&B, Southern rap, mall-rock, and Top 40 pop''

Amaarae - SAD GIRLZ LUV MONEY

Amaarae

SAD GIRLZ LUV MONEY

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma