Zak Spotify 300dpi

Zak Abel + Charlotte Jane

Zak Abel + Charlotte Jane

donderdag 18 mei 2023

donderdag 18 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. Bekijk voor de inhoud hiervan de informatie onderaan deze pagina.

Dit concert van Zak Abel in Paradiso is verplaatst naar 20 november 2023. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Als 14-jarige schreef de Britse Zak Abel zijn eerste popsongs en uploadde deze op YouTube. Toen de singer-songwriter vervolgens in 2014 de gastvocalen mocht verzorgen op Gorgon City's hitsingle 'Unmissable' ging het snel. Een jaar later volgde eerste soloplaat 'One Hand On The Future', waarop hij samenwerkte met Tom Misch en Kaytranada.

Door deze vroege samenwerkingen voelde hij zich aangemoedigd om zich verder te ontwikkelen als singer-songwriter: met het succesvolle debuutalbum 'Only When We're Naked' op zak ontplooide Zak zijn zangkwaliteiten en werd hij gevraagd hits te schrijven voor artiesten als Kygo, Avicii, Paloma Faith en John Legend. De afgelopen jaren verschenen veel nieuwe singles waarop hij zijn krachtige soulstem combineert met r&b en pop, een bepalende richting voor zijn binnenkort te verschijnen nieuwe album.

Support: Charlotte Jane

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zak Abel
  • Charlotte Jane
Zak Abel - Less Of A Man

Zak Abel

Less Of A Man

VIP-tickets

Voor dit concert zijn ook VIP-tickets te koop voor €80. De inhoud van een VIP-ticket bestaat uit:

  • Ticket voor de show
  • Meet & Greet and Photo with Zak Abel
  • One (1) Signed, Commemorative Laminate
  • Venue First Entry

Let op: er is maar een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar en Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering ervan.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma