Yves Tumor websitenieuw12

Yves Tumor

Yves Tumor

dinsdag 1 maart 2022

dinsdag 1 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Yves Tumor in Paradiso is verplaatst naar 12 augustus 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Weinig muzikanten bewegen zich zo vrij tussen uiteenlopende genres als de mysterieuze Yves Tumor. De experimentele artiest combineert noise, r&b, elektronica, pop en triphop op een vloeiende, haast surrealistische manier. Op het in 2018 uitgekomen album ‘Safe in the Hands of Love’ klinkt deze unieke mengvorm op z’n best, mede door opvallende en goed ontvangen singles als ‘Noid’ en ‘Licking An Orchid’. Daar bleef het niet bij, want in 2020 werd een nieuw hoogtepunt bereikt met de meer rock-georiënteerde plaat ‘Heaven to a Tortured Mind’. Yves Tumor heeft de afgelopen jaren tevens een behoorlijke live-reputatie opgebouwd; geen concert is hetzelfde.

Pitchfork gaf ‘Heaven to a Tortured Mind’ een 8.5:

“The iconoclastic artist moves to a plush and magisterial kind of rock music for a gratifying and intense record, one whose pleasures are viscerally immediate.”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yves Tumor
Op dinsdag 1 maart 2022 geeft Yves Tumor een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Yves Tumor

Yves Tumor - Noid

Op dinsdag 1 maart 2022 geeft Yves Tumor een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Yves Tumor

Yves Tumor - Licking An Orchis (ft. James K)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma