Programma
Yves tumor web

Yves Tumor + Nation

Yves Tumor + Nation

Tuesday 14 November 2023

Tuesday 14 November 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Weinig muzikanten bewegen zich zo vrij tussen uiteenlopende genres als de mysterieuze Yves Tumor. De experimentele artiest combineert noise, rock, electronica, pop en triphop op een vloeiende, haast surrealistische manier. Door met sonische grenzen te spelen, slaagt die erin zichzelf en popmuziek steeds weer opnieuw uit te vinden.

Het in 2020 verschenen album 'Heaven To A Tortured Mind' gooide hoge ogen bij o.a. de New York Times, Rolling Stone, Pitchfork en The FADER. Ook de verwachtingen voor het nieuwste album 'Praise A Lord Who Chews But Which Does Not Consume; (Or Simply, Hot Between Worlds)' zijn hooggespannen: de plaat komt 17 maart uit via Warp en is geproduceerd door Noah Goldstein (Frank Ocean, Rosalía, Drake, Rihanna, Bon Iver) en gemixt door Alan Moulder (My Bloody Valentine, Nine Inch Nails).

Support: Nation
Nation bestaat uit zanger Fresh Jame en producer Fundall, wiens melodieuze producties en dromerige popvocalen zowel rap-, electronica- als indierockfans aanspreken. Het duo uit Zuid-Californië speelde al in het voorprogramma van Yung Lean en zijn ook te horen op de laatste compilatie van het onafhankelijke label YEAR0001.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yves Tumor
  • Nation
Hqdefault 230130 155154

Yves Tumor

Heaven Surrounds Us Like a Hood

Hqdefault 230130 155443

Nation

She Wanna

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma