Programma
Yung Dada Paradiso vk 1 v1 39

Yung Dada

Yung Dada

woensdag 30 maart 2022

woensdag 30 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Ontmoet muzikant en producer Yaw Owusu Addai, ook wel bekend als Yung Dada. Vanaf een jonge leeftijd was hij gefascineerd door de muziek die zijn ouders in huis afspeelden, wat als basis fungeerde voor de start van zijn carrière als trapartiest- en producer onder de alias DRUMMAKID. Owusu Addai voelde echter de drang om dichter bij zijn roots te komen, en nam een stap terug om zichzelf en zijn geluid te herontdekken.

Hiervoor was de opkomst van afrobeats het juiste moment. Een stap dichter bij zijn roots, maar ook een stap vooruit in zijn carrière. Zo werd Yung Dada geboren, bekend om zijn eigen producties en optredens met een afro-georiënteerde sound. Zijn eerste single 'MI Amor' uit 2020 kreeg co-signs van onder andere Joe Kay en Quamina MP, en werd in 2022 opgevolgd met zijn debuut EP 'Shea Butter Boy'. Afro en amapiano beats met honingzoete vocals die de vluchtige romantiek van een opkomende artiest centraal stellen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Yung Dada
Hqdefault 220223 143412

YUNG DADA

MI AMOR

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma