Programma
Yukon Club website

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

donderdag 9 april 2020

donderdag 9 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Yukon Club op 9 april is uitgesteld en vindt nu plaats op woensdag 9 december om 19:30 (zaal open: 19:00 uur). Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The April 9th concert of Yukon Club is postponed to Wednesday December 9th at 19:30h (doors: 19:00h). Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Yukon Club maakt een hypnotiserende mix van minimale techno en atmosferische pop, naar eigen zeggen geïnspireerd door artiesten als Bicep, Thom Yorke en Moderat. Na de release van hun eerste EP ‘Absence’ uit 2016 tourde het trio langs meer dan 150 podia, werden ze verkozen tot Serious Talent en volgde er een aftershow voor Radiohead. Ondanks het succes trokken Alex, Lars en Geert zich twee jaar later terug in een zelfgebouwde Amsterdamse studio om te werken aan een nieuw, elektronischer geluid. Het resultaat werd eind 2019 gepresenteerd in de vorm van de nieuwe plaat ‘Beyond Airglow’. Op het podium staat Yukon Club garant voor een opzwepende en indrukwekkende show, mede dankzij de live visuals van filmmaker/designer Gijs Leijdekkers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Yukon Club
Hqdefault 200121 155848

Gloom

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma