Programma
Yukon Club website

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

donderdag 27 mei 2021

donderdag 27 mei 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Yukon Club is verplaatst naar vrijdag 10 december 2021 om 19:30 (deuren open: 19:00). Let op: de openings- en aanvangstijden zijn gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Yukon Club maakt een hypnotiserende mix van minimale techno en atmosferische pop, naar eigen zeggen geïnspireerd door artiesten als Bicep, Thom Yorke en Moderat. Na de release van hun eerste EP ‘Absence’ uit 2016 tourde het trio langs meer dan 150 podia, werden ze verkozen tot Serious Talent en volgde er een aftershow voor Radiohead. Ondanks het succes trokken Alex, Lars en Geert zich twee jaar later terug in een zelfgebouwde Amsterdamse studio om te werken aan een nieuw, elektronischer geluid. Het resultaat werd eind 2019 gepresenteerd in de vorm van de nieuwe plaat ‘Beyond Airglow’. Op het podium staat Yukon Club garant voor een opzwepende en indrukwekkende show, mede dankzij de live visuals van filmmaker/designer Gijs Leijdekkers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Yukon Club
Op donderdag 27 mei geeft Yukon Club een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Yukon Club

Gloom

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma