Programma
Yukon Club 2021 Site

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

Yukon Club + Gijs Leijdekkers

woensdag 9 maart 2022

woensdag 9 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en eventueel lidmaatschap te tonen.

Dit is het verplaatste programma van 9 april 2020, 9 december 2020, 27 mei 2021 en 10 december 2021. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Yukon Club maakt een hypnotiserende mix van minimale techno en atmosferische pop, naar eigen zeggen geïnspireerd door artiesten als Bicep, Thom Yorke en Moderat. Na de release van hun eerste EP ‘Absence’ uit 2016 tourde het trio langs meer dan 150 podia, werden ze verkozen tot Serious Talent en volgde er een aftershow voor Radiohead. Ondanks het succes trokken Alex, Lars en Geert zich twee jaar later terug in een zelfgebouwde Amsterdamse studio om te werken aan een nieuw, elektronischer geluid. Het resultaat werd eind 2019 gepresenteerd in de vorm van de nieuwe plaat ‘Beyond Airglow’. Op het podium staat Yukon Club garant voor een opzwepende en indrukwekkende show, mede dankzij de live visuals van filmmaker/designer Gijs Leijdekkers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Yukon Club
Hqdefault 211130 114749

Yukon Club

Gloom

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma