Programma
Yoursmith

Your Smith

Your Smith

woensdag 6 mei 2020

woensdag 6 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Your Smith op 6 mei is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tour in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat in maart en april al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

English:
The Your Smith concert of May 6th is cancelled due to the cancellation of the European tour due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended in March and April, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

=============

De getalenteerde singer-songwriter Caroline Smith, beter bekend als Your Smith, is geboren in Minneapolis maar woont tegenwoordig in Los Angeles. Ze maakt hedendaagse muziek dat de r&b en funk uit Minneapolis en Los Angeles folk samenbrengt. In 2018 verscheen haar eerste EP 'Bad Habit' en ze heeft zichzelf sindsdien op de kaart gezet met nummers als '23' met Rejjie Snow en tours met artiesten als RHYE en K. Flay. Tijdens haar tour met K. Flay stond ze al in Paradiso Noord, maar nu is het tijd voor een concert op eigen houtje in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Your Smith
Op 6 mei geeft de Amerikaanse zangeres Your Smith een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Your Smith

23 (ft. Rejjie Snow)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 25 februari geeft de Amerikaanse zangeres Your Smith een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Your Smith

The Spot

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma