Programma
Young Knivesby Ian Wallman2020 07 very hi res G99 A0999 min

Young Knives

Young Knives

woensdag 19 januari 2022

woensdag 19 januari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Young Knives is een Engelse indierockband, opgericht in 1998. In 2002 knalden ze de wereld in met debuut 'Are Dead' en niet veel later verzorgden ze het voorprogramma voor Dirty Pretty Things en The Rakes. De charmante indierock, -pop en post-punk nummers zijn kort maar krachtig en onwijs aanstekelijk. Onlangs verscheen er een nieuwe plaat, het eerste in maar liefst zeven jaar tijd: 'Barbarians'. Hierop lijkt de Britse band een meer elektronisch geluid omarmd te hebben. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Young Knives

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma