Paradiso

Young Gun Silver Fox - extra show

Young Gun Silver Fox - extra show

donderdag 19 januari 2017

donderdag 19 januari 2017

Paradiso presenteert Young Gun Silver Fox in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

De concerten van Young Gun Siilver Fox in Bitterzoet zijn uitverkocht. Er zijn wel nog kaarten voor het extra concert in TivoliVredenburg op vrijdag 26 mei.

Young Gun Silver Fox bestaat uit Shawn Lee en Andy Platts, artiesten die hun sporen inmiddels al ruim verdiend hebben in de muziekindustrie. Zo had producer en multi-instrumentalist Lee verschillende bands, werkte hij in het verleden samen met sterren als Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse en maakte hij scores voor films (Ocean’s Thirteen, Confessions of a Shopaholic) en tv-series (CSI: Miami, Lost, Desperate Housewives). De jongere Platts is vooral bekend als leadzanger van funk-soulband Mamma’s Gun, door het toonaangevende Britse magazine Uncut omschreven als een ware podiumhit en een 'masterclass in blue-eyed bubblegum soul’.

De sound van het tweetal laat zich makkelijk omschrijven: laid back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties; schatplichtig aan legendarische bands als The Eagles, The Doobie Brothers en Hall & Oates. De stemmen en talenten van Lee en Platts lijken daarbij voor elkaar gemaakt.

Paradiso Programme

Programma