BOBS

Yasiin Bey / Black on Both Sides 20th Anniversary

Yasiin Bey / Black on Both Sides 20th Anniversary

Tuesday 5 October 2021

Tuesday 5 October 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 21:30

Belangrijk 1: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Belangrijk 2: op verzoek van Yasiin Bey is dit een 'telefoon- en cameravrij' optreden:

Het gebruik van je mobiele telefoon of fotocamera is niet toegestaan tijdens dit optreden. Je wordt verzocht om je telefoon en/of camera achter te laten in je tas of jas bij de garderobe of in een locker. Alle cameralenzen worden bij de ingang door middel van een sticker afgeplakt. Als je je niet aan deze regels houdt en toch een foto of video maakt, dan wordt je door de security uit de zaal gezet. Ook namens Yasiin Bey willen we je bedanken voor je medewerking.

NL: Dit is het verplaatste concert van 16 januari en 13 april 2021. Tickets gekocht voor deze data zijn geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: This is the postponed event of January 16 and April 13, 2021. Tickets bought for these two dates are valid for the rescheduled date. All ticket buyers will receive an email with more information.

Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def, is een ware legende als het op hiphop aankomt. Sinds zijn geboorte in 1973 in Brooklyn, NY heeft de rapper inmiddels een flinke muziek- én filmcarrière achter de rug. Met meer dan 30 vertoningen op het witte doek, 4 solo albums en geweldige collaboraties is het meer dan duidelijk dat Yasiin Bey de afgelopen twintig jaar niet stil heeft gezeten. Tijdens zijn concert in Paradiso op 5 oktober 2021 gaat hij terug naar de basis en viert hij het twintigjarig jubileum van zijn iconische solo debuutalbum 'Black on Both Sides'.

Let op
Er zijn twee belangrijke regels voor dit concert:

  • Je hebt een coronatoegansbewijs nodig om binnen te komen
  • Op verzoek van Yasiin Bey is het gebruik van je mobiele telefoon tijdens het concert niet toegestaan. 

Meer informatie staat in het kader bovenaan deze pagina.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yasiin Bey
Mos Def - Ms. Fat Booty

Mos Def

Ms. Fat Booty

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma