Programma
Yard act web

Yard Act + Steve French

Yard Act + Steve French

dinsdag 31 mei 2022

dinsdag 31 mei 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 4 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. De locatie van het concert is gewijzigd van Paradiso naar Tolhuistuin.

Yard Act werd opgericht in september 2019 in Leeds, toen Ryan Needham tijdelijk in de logeerkamer van James Smith kwam te wonen. Hun woonomstandigheden zorgden voor een creatief partnerschap tussen de twee, waarin satirische teksten met protopunk-demo's werden samengesmolten. Onlangs verscheen debuut EP 'Dark Days', met vier scherpe nummers begeleid door de spoken-word-achtige monologen van Smith.

Support: Steve French

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Yard Act
Op dinsdag 31 mei geeft Yard Act een optreden in Tolhuistuin. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Yard Act

Yard Act - The Overload

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma