Programma
Yael New press shot

Yael Naim

Yael Naim

vrijdag 14 mei 2021

vrijdag 14 mei 2021

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Yael Naim is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 10 juni 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. 

  • Programma half zittend, half staand

NL: Dit is het verplaatste programma van 4 april en 7 oktober. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

ENG: This is the postponed event of April 4th and October 7th. Tickets bought for the original date are valid for this date.


Tien jaar geleden maakte Yael Naim een sensationeel debuut in de muziekindustrie met de single 'New Soul'. Op basis van dit buitengewone succes heeft ze geduldig een leven opgebouwd als muzikant en singer-songwriter met haar artistieke partner en producer David Donatien; drie albums met meer dan een miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, die alle drie een Victoire de la Musique hebben gewonnen.  Ook de samenwerkingen die geïnitieerd werden voor haar laatste album waren van hoog niveau: duetten met Brad Mehldau, een videoclip geregisseerd door Stromae, tekstschrijven voor Françoise Hardy. Haar album 'nightsongs' verscheen eerder dit jaar met intieme en krachtige liedjes die zij 's nachts schreef en componeerde.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Yael Naim
Op vrijdag 14 mei geeft Yael Naim een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Yael Naim

New Soul

Op vrijdag 14 mei geeft Yael Naim een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Yael Naim

A Part Of Us

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma