Programma
Wouterdewit

Wouter Dewit (trio)

Wouter Dewit (trio)

Saturday 7 April 2018

Saturday 7 April 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Let op: de ticketlink verwijst naar Klassifest.
  • Programma met zitplaatsen

Het concert van Wouter Dewit is om productionele redenen verschoven van de Vondelkerk naar de kleine zaal van Paradiso. Het zal nu deel uitmaken van het programma Klassifest (datum blijft ongewijzigd, aanvang 20.30 - 03.00 uur). Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Wouter Dewit is een begenadigd pianist die zich graag laat inspireren door artiesten als Nils Frahm, Grouper en Dustin O’Halloran. In 2015 debuteerde hij met ‘Everything, you see’, een pianoplaat die hij in eigen beheer uitbracht. “Ik had nog geen eigen stem, er liepen verschillende genres door elkaar.” Intussen pakt hij het anders aan, zonder plan. “Ik wil niets forceren en muziek maken die dichter op mijn huid zit.” Het tweede album 'Still' kwam tot leven in de woonkamer van de Belgische Limburger. Wanneer een melodie in zijn vingers zat, nam Wouter plaats achter zijn piano. “Er stond niets op papier, ik volgde gewoon mijn instinct”, herinnert hij zich de geboorte van zijn tweede album. “Voor ik het goed en wel besefte, lag er een plaat klaar.”

Wouter Dewit wordt tijdens zijn concert in de prachtige Vondelkerk bijgestaan door Tine Anthonis op cello en Sonja Haring op viool. 

Line-up

Bovenzaal

  • Wouter Dewit
Op zaterdag 7 april geeft Wouter Dewit (trio) een concert op Klassifest.

La durée

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma