WMC Andy Nicholson approved 2 scaled e1583922735999

Working Mens Club

Working Mens Club

vrijdag 2 september 2022

vrijdag 2 september 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 22 april 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum. Let op: de tijden van dit programma blijven hetzelfde, maar de locatie is gewijzigd naar Bitterzoet. 

Geboren als post-punkband op de popacademie van Manchester, heeft Working Men's Club inmiddels een andere weg ingeslagen. De band uit West Yorkshire viel al snel na eerste single 'Bad Blood' - wat hen een contract bij Heavenly Records opleverde - vanwege de nieuwe elektronische koers uit elkaar. De jonge frontman Sydney Minksy-Sargeant verruilde een aantal bandleden en fysieke drums in voor een meer synth-gedreven opstelling en betrok Ross Orton, producer van o.a. platen van Arctic Monkeys en M.I.A., bij het project. 

De nieuwe formatie bracht in oktober 2020 het gelijknamige debuutalbum 'Working Men's Club' uit: een synthpop plaat met uitstapjes naar dark wave en techno, waarop de punkroots van de band ook zeker niet te missen zijn. Na een pre-corona optreden op Eurosonic 2020, keert Working Men's Club voor haar Europese tour eindelijk terug naar Nederland om het nieuwe album ten gehore te brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Working Men's Club
Hqdefault 220330 155734

Working Men's Club

Valleys

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma