Programma
Wildwood Kin

Wildwood Kin

Wildwood Kin

donderdag 12 december 2019

donderdag 12 december 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Helaas heeft Wildwood Kin ons laten weten genoodzaakt te zijn het concert in Paradiso op donderdag 12 december vanwege onvoorziene omstandigheden te cancelen. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe je je geld terug kan vragen.

De jonge band Wildwood Kin uit het landelijke Zuidwest-Engeland bestaat uit de zussen Beth en Emillie Key en hun nicht Meghann Loney. Het trio maakt prachtige, meerstemmige folk, geïnspireerd door grootheden als Simon & Garfunkel, Fleetwood Mac en Fleet Foxes. Hun muziek geeft volgens het drietal zelf een gevoel van vrijheid, liefde en geborgenheid, met teksten waar de luisteraar zich in kan herkennen. In 2017 bracht Wildwood Kin hun debuutalbum ‘Turning Tides’ uit, in oktober 2019 volgt hun tweede langspeler, die geproduceerd is door Ian Grimble (van o.a. Bear’s Den, Daughter en Catfish & The Bottleman).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Wildwood Kin
Wildwood Kin - Never Alone

Wildwood Kin

Never Alone

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma