Programma
WIES persfoto

Wies

Wies

donderdag 26 maart 2020

donderdag 26 maart 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van WIES in Paradiso op 26 maart is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 5 oktober 2020. Ook de locatie is gewijzigd: het concert is verplaatst van Paradiso naar Bitterzoet. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

WIES
De Amsterdamse, Nederlandstalige indiepopband WIES bestaat net iets langer dan een jaar, maar beleefde een vliegende carrièrestart met de winst van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Het drietal – wat bestaat uit gitarist en zangeres Jeanne Rouwendaal, bassist Tobias Kolk en drummer Jasper Meurs – liep elkaar tegen het lijf op het Conservatorium van Amsterdam. WIES maakt, zoals ze het zelf het liefst omschrijven, ’rammelende elektronische muziek’ en is ‘de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische’ – geïnspireerd door het werk van Ramses Shaffy tot Spinvis. Onlangs speelde de band in een uitverkochte grote zaal van Paradiso als voorprogramma van Roxeanne Hazes, in het najaar van 2020 komt het trio terug voor een eigen concert. Tijdens deze show wordt hun release via de Paradiso Vinyl Club (uitgave PVC033) gevierd. Zie voor meer informatie ook de website van Paradiso Vinyl Club.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • WIES

Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft en probeert op die manier een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? En gratis naar concerten? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. 

WIES - Soms Is Het Te Laat

WIES

Soms Is Het Te Laat (live)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma