Whispering Sons

Whispering Sons + Teen Creeps

Whispering Sons + Teen Creeps

vrijdag 7 oktober 2022

vrijdag 7 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste programma van zondag 12 december 2021 en donderdag 20 januari 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Whispering Sons brengt een onheilspellend en energiek potje postpunk en new wave op de tafel. Niet voor niets waren de Whispering Sons hiermee de overtuigende winnaar geworden van de gerenommeerde HUMO's Rockrally, die in het verleden ook inmiddels bekende artiesten als Balthazar, Admiral Freebee en The Sore Losers voortbracht. Na het vieren van het 25-jarig bestaan van Toutpartout in Paradiso, keren de duistere Belgen terug naar Amsterdam voor een optreden in Paradiso Noord.

Voorprogramma: Teen Creeps

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Whispering Sons
  • Teen Creeps
Op 7 oktober 2022 geeft postpunkband Whispering Sons uit België een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Whispering Sons

Surface

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma