Foto theater Liggend Sanne de Wilde min

Wende - De Wildernis

Wende - De Wildernis

zaterdag 1 mei 2021

zaterdag 1 mei 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het evenement van Wende is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 21 januari 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English:
This event is postponed to January 21st, 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. If you are unable to attend on the new date, it is possible to return your ticket(s) to receive a refund. All ticket buyers will receive an e-mail with refund details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

Singer-songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer: Wende is het allemaal en helemaal. Op 1 mei 2021 presenteert Wende de première van haar nieuwe show 'De Wildernis' in Paradiso. In samenwerking met een team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die raken in het hoofd, hart en onderbuik. Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling waarbij muziek en design versmolten worden tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, spannende elektronica en klassieke invloeden sleept Wende het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Wende
Hqdefault 200617 081922

Wende

Hqdefault 200617 081922 1

Wende

Vrij Me

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma