Programma
Wednesday web

Wednesday

Wednesday

maandag 29 mei 2023

maandag 29 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit evenement is uitverkocht. Op vrijdag 27 oktober keert de band terug naar Amsterdam voor een optreden in Paradiso tijdens London Calling Festival. Tickets voor het festival zijn nu verkrijgbaar via deze link. 

De band Wednesday is afkomstig uit Asheville, North Carolina en weet met de rijke bezetting van maar liefst vijf leden een keihard geluid voort te brengen. Inspiratie wordt geput uit de alternatieve rockmuziek van de jaren 90, afgewisseld met shoegaze-invloeden. Maar eigenlijk lijkt het alle kanten op te kunnen gaan, want hier en daar wordt de lapsteel-gitaar erbij gehaald en weet de Amerikaanse groep dat kenmerkende country-geluid aan de mix toe te voegen. Binnenkort verschijnt het nieuwe album, 'Rat Saw God', waarvan de eerste single 'Bull Believer' alvast veelbelovend klinkt. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Wednesday
Op maandag 29 april staat Wednesday in Paradiso. Klik hier voor meer info en tickets.

Wednesday

Bull Believer

Wednesday

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma