WAS 2021 1 by Danny Lee Allen

We Are Scientists + Liz Lawrence

We Are Scientists + Liz Lawrence

Thursday 30 March 2023

Thursday 30 March 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van dinsdag 5 april 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

De band We Are Scientists is al meer dan twintig jaar actief met een mix van new wave, postpunk, indie en britpop; niet zelden met een licht ironische inslag. Zanger en gitarist Keith Murray en bassist Chris Cain vormen samen de drijvende kracht achter de band. Dit resulteert in een wisselende bezetting met extra muzikanten die de band zowel live als in de studio complementeren, onder wie Andy Burrows van Razorlight. Naast pakkende nummers staan de indierockers uit New York ook bekend om de humor die ze terug laten komen in hun shows, video’s en interviews. Na de release van hun zesde studioalbum in 2018, komt We Are Scientists nu terug met de eerste nieuwe plaat in drie jaar tijd; ‘Huffy’ verschijnt op 8 oktober 2021 via 100% Records.

Support: Liz Lawrence

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • We Are Scientists
Op donderdag 30 maart 2023 geeft We Are Scientists een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

We Are Scientists

Buckle

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma