Programma
Persf waylon

Waylon - 'The world can wait' tour

Waylon - 'The world can wait' tour

Sunday 10 June 2018

Sunday 10 June 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Met het jaar waarin hij voor de tweede keer voor Nederland gaat deelnemen aan het songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Waylon bedient eerst een deel van zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen met een tour, die ook Paradiso aandoet. Waylon is de artiestennaam van Willem Bijkerk, geboren in Apeldoorn op 20 april 1980. De tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel. Het album zal na het songfestival worden uitgebracht.

Waylon's eerste single 'Wicked Way' verscheen halverwege 2009 en was een voorproefje van het bijna gelijknamige album 'Wicked Ways', dat niet veel later verscheen. Het was een direct succes en Waylon groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle zangers van Nederland. In 2014 deed Waylon samen met Ilse DeLange mee aan het Songfestival als The Common Linnets, wat een tweede plek opleverde. In 2016 nam hij plaats in de draaistoel van The Voice Of Holland als coach en zijn jaar afsluiten doet hij sinds datzelfde jaar in Ahoy met meerdere optredens. Met een nieuwe deelname aan het Eurovisiesongfestival zal de wereld niet meer lang hoeven te wachten op het volgende succes van de zanger.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Waylon
Maxresdefault 11 180122 131113

Love Me

Maxresdefault 12 180122 131559

Wicked Way

Maxresdefault 13 180122 131648

Giving Up Easy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma